Veranda, carport of schuur?

Veranda bouwen

Het hele jaar door genieten van het buitenleven? Lekker barbecueën of tot de late uurtjes met familie of vrienden genieten van de buitenlucht? Dit doe je in een op maat gemaakte veranda. Laat Arjan de mogelijkheden bij u bekijken voor een veranda of een complete tuinkamer en geniet deze zomer nog van de buitenlucht in uw eigen veranda.

Verschillende soorten veranda's

Veranda's zijn te vinden in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je klassieke of juist moderne veranda's. Je kan er voor kiezen een veranda aan te bouwen of juist vrijstaand. Het is belangrijk een veranda te kiezen die bij de stijl van uw woning past, Arjan helpt u hier graag mee. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op.

carport

Wilt u een carport laten bouwen maar weet nog niet welke materialen of afmetingen? Arjan helpt u graag met het uitzoeken en bouwen van een op maat gemaakte carport. Naast de luxe van een droge auto, moter of andere voertuigen zorgt Arjan er ook voor dat de carport bij de stijl van uw woning past. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op